Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumamsterdam.nl


  Mediums uit Amsterdam geven spiritueel advies
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Amsterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Amsterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Caroline werkt snel en is een wijze vrouw.
Zij kan zich goed inleven en denkt met je mee. Voelt ook heel vertrouwd. Een aanrader.




Ervaring van Jannie met medium Caroline   Ervaring van Jannie met medium Caroline   Ervaring van Jannie geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Aylin is super, je bent echt de liefste. xx M




Ervaring van Margret met medium Aylin   Ervaring van Margret met medium Aylin   Ervaring van Margret geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Roma-Tari
  Ervaring met medium Roma-Tari
  In de achterliggende weken heb ik Roma diverse keren gebeld in een moeilijke periode in mijn leven. Zij bleef altijd positief hoe vervelend de vlag bij mij erbij hing maar haar positieviteit is uitgekomen! Alles is goed!




Ervaring van Ineke met medium Roma-Tari   Ervaring van Ineke met medium Roma-Tari   Ervaring van Ineke geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Oceana blijft de beste. Alles wat ze zegt komt uit. Liefs C




Ervaring van Chantalle met medium Oceana   Ervaring van Chantalle met medium Oceana   Ervaring van Chantalle geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Beste Sharida, de laatste keer dat ik je sprak vertelde je dingen die ik niet kon geloven, na wat er afgelopen week is gebeurd sta ik vol verwondering, alles wat je zei is tot in de detail uitgekomen. Ik ga je snel weer bellen.




Ervaring van Marc met medium Sharida   Ervaring van Marc met medium Sharida   Ervaring van Marc geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Petrus is een heel rustige persoon die me zei dat ik me terug moest herpakken en was duidelijk en wist waarover hij sprak. Blij dat ik gebeld had. Liefs Mar




Ervaring van Marianne met medium Petrus   Ervaring van Marianne met medium Petrus   Ervaring van Marianne geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali is Cristal Clear . Veel inzichten verkregen gisteren door de heldere grappige manier waarop jij de zaken verwoordt. Je bent een mooi mens. Grtjes E




Ervaring van Eden met medium Gazali   Ervaring van Eden met medium Gazali   Ervaring van Eden geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Marius
  Ervaring met medium Marius
  Marius, ik ben verschoten wat jij vorige week voorspelde.. Alles is uitgekomen, zo bijzonder. Liefs M




Ervaring van Mirjam met medium Marius   Ervaring van Mirjam met medium Marius   Ervaring van Mirjam geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marius  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Valentine je bent er steeds weer met de juiste woorden om me erdoor te trekken en dat ik moet blijven gaan ervoor . ik hoop dat dit dan ook uitkomt en ons leven verder samen kunnen her beginnen . groetjes Clau




Ervaring van Claudia met medium Valentine   Ervaring van Claudia met medium Valentine   Ervaring van Claudia geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Heb met Niamh gebeld. wat een eerlijke lieve vrouw. top dank u wel. Echt de beste, Liefs Lies




Ervaring van Lieselot met medium Niamh   Ervaring van Lieselot met medium Niamh   Ervaring van Lieselot geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Shiloh
  Ervaring met medium Shiloh
  Beste Shiloh,
Het contact met jou was heel verrassend, ik heb het even laten bezinken. je hebt me bevestigd dat de stap die ik wil zetten juist is maar me doen nadenken over de manier waarop. Heel erg bedankt. Grtjes E




Ervaring van Eddie met medium Shiloh   Ervaring van Eddie met medium Shiloh   Ervaring van Eddie geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met medium Biba
  Ervaring met medium Biba
  Lieve Biba,
Mijn steun en toeverlaat. Telkens als ik het niet meer zie zitten weet jij me weer gerust te stellen. Ik ben je zo dankbaar. xx N




Ervaring van Nikkie met medium Biba   Ervaring van Nikkie met medium Biba   Ervaring van Nikkie geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa is verbazingswekkend. Zij weet dingen die niemand anders weet, echt bizar. Bel je snel weer. xx M




Ervaring van Mireille met medium Louisa   Ervaring van Mireille met medium Louisa   Ervaring van Mireille geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Maria
  Ervaring met medium Maria
  Lieve Maria. Hoe jij sommige dingen kan vertellen is verwonderlijk. Dankjewel je bent de beste. xx Sterre




Ervaring van Sterre met medium Maria   Ervaring van Sterre met medium Maria   Ervaring van Sterre geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  De manier waarop Yuorah dingen kan zien en de details ervan zijn ongelofelijk. De correcte situatie en de nodige tools oplossingsgericht aangeven daar ben je veruit de beste in, dank je wel van Sterre




Ervaring van Sterre met medium Yuorah   Ervaring van Sterre met medium Yuorah   Ervaring van Sterre geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Morgane is snel en heel correct in de dingen die ze aanvoelt. Ze is een echt toppertje , nu begrijp ik waarom haar lijn zo vaak op rood staat ( bezet is ) Liefs Jen




Ervaring van Jennifer met medium Morgane   Ervaring van Jennifer met medium Morgane   Ervaring van Jennifer geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Wauw Yuorah. Ik heb je nu 2 keer gebeld en telkens was het echt raak. een echt toppertje dus. Tot hoors.




Ervaring van Berlinda met medium Yuorah   Ervaring van Berlinda met medium Yuorah   Ervaring van Berlinda geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Veel dank weer voor je geduld, je inzichten en je adviezen.




Ervaring van Lisa met medium Olga   Ervaring van Lisa met medium Olga   Ervaring van Lisa geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelies
  Ervaring met medium Annelies
  Beste annelies heb jou meermaals
Gebeld nu ook echt veel! ik heb jou uitgeput mr wil hierbij toch een recensie plaatsen deze vrouw is een
Natuur talent alles wat deze vrouw voorspeld komt tot op de draad uit bel haar en je zal het zeker ondervinden
Alvast bedankt voor het geduld
She's the best one

Anouck





Ervaring van Anouck falleyn  met medium Annelies   Ervaring van Anouck falleyn  met medium Annelies   Ervaring van Anouck falleyn geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelies  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeanette
  Ervaring met medium Jeanette
  Jeanette is rustig en oprecht, echt een aanrader om te bellen. xx A




Ervaring van Anna met medium Jeanette   Ervaring van Anna met medium Jeanette   Ervaring van Anna geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Lieve Dinah, wat een mooie reading en healing heb ik van jou gekregen. Dank je wel. Belde je voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst. Liefs F.




Ervaring van Francis met medium Dinah   Ervaring van Francis met medium Dinah   Ervaring van Francis geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Lieve Bibi,
We hebben pas geleden nog een heel fijn gesprek gehad. Ik vind jou heel erg goed en oprecht. Ik vind het fijn dat ik even alles van me af heb kunnen praten. Bedankt voor alles wat je hebt gezien ik heb er heel veel vertrouwen in. xx Es




Ervaring van Esther met medium Bibi   Ervaring van Esther met medium Bibi   Ervaring van Esther geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola draait er geen doeken om. Vind haar echt goed. Groetjes Rach




Ervaring van Rachel met medium Carola   Ervaring van Rachel met medium Carola   Ervaring van Rachel geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Wat een bijzondere zielů. Zonder weinig woorden wist ze waar ik over spraků. Een aanwinst op deze lijn, in liefde Marieke




Ervaring van Marieke met medium Caroline   Ervaring van Marieke met medium Caroline   Ervaring van Marieke geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Ze heeft me dingen verteld die zo oprecht zijn en ik weet nu wat ik moet doen. u bent erg goed. Groetjes Esther.




Ervaring van Esther met medium Yuorah   Ervaring van Esther met medium Yuorah   Ervaring van Esther geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium John
  Ervaring met medium John
  Dankjewel John voor je extra geduld met mij .

Ik ga je zeker weer bellen .
Groetjes en veel liefs ,
K.




Ervaring van K met medium John   Ervaring van K met medium John   Ervaring van K geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met medium Lady-Ly
  Ervaring met medium Lady-Ly
  Bedankt voor ons gesprek van zojuist. Ben zo benieuwd naar mijn geschenken voor de komende 3 maanden. I am gonna live my best life!




Ervaring van Anoniem  met medium Lady-Ly   Ervaring van Anoniem  met medium Lady-Ly   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met medium Marry
  Ervaring met medium Marry
  Marry geeft in korte tijd heel veel informatie, ze voelt heel goed in in de situatie en legt tot in de puntjes uit wat ze ziet. Een hele lieve dame om mee te praten. Zeker een belletje waard!




Ervaring van F. met medium Marry   Ervaring van F. met medium Marry   Ervaring van F. geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marry  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yuorah,
Begin dit jaar heb ik je erg vaak gebeld, omdat ik niet lekker in mijn vel zat en ik echt zekerheid nodig had. Jouw voorspellingen zijn uitgekomen en contact is er weer. Je bent altijd kort, maar krachtig en houd me nooit langer dan nodig is aan de lijn.
Dankjewel Yuorah.




Ervaring van A met medium Yuorah   Ervaring van A met medium Yuorah   Ervaring van A geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Lieve sophia, ik heb donderdag met je gebeld om te vragen of er deze week nog contact kwam. En wauw vandaag zondag kreeg ik een bericht van hem (Pieter) haha wat ben jij goed. Dankjewel lieverd. Ik bel je snel. Lieve groet, Lisa




Ervaring van Lisa met medium Sophia   Ervaring van Lisa met medium Sophia   Ervaring van Lisa geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Ik bel je regelmatig en meestal komt het uit als je een tijdstip geeft wanneer we elkaar fysiek ontmoeten net als deze week. Je had gezegd zaterdag zien jullie elkaar en ja hoor gisteren namiddag hebben we samen doorgebracht. Ik bel je spoedig weer voor het vervolg




Ervaring van Caroline met medium Monique   Ervaring van Caroline met medium Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Hallo Carola. Ik heb u vanavond gesproken over mijn ex S. Ik hoop dat hij het vertrouwen kan terug vinden in mij en wij weer samen komen. De rest wat u over ons vertelde klopte helemaal!
Bedankt.

Liefs amalia




Ervaring van Amalia met medium Carola   Ervaring van Amalia met medium Carola   Ervaring van Amalia geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Hoi iedereen ,mijn adem stond eventjes stil hoe MAGNIFIQUE iemand kan zijn .
Een GAVE dat zeer uitzonderlijk is .
Twijfel geen seconde Caroline is het zo waard .




Ervaring van Ercan met medium Caroline   Ervaring van Ercan met medium Caroline   Ervaring van Ercan geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Antwan
  Ervaring met medium Antwan
  Wat een fijn gesprek gehad zojuist.
Alles werd op een mooie manier uitgelegd. En wat een fantastische humor. Met humor werd ik gerustgesteld En iets heel moois bevestigd hahaha nou ik verheug me er erg op.
Als zover is, laat ik het je weten.
Lieve groet.




Ervaring van C met medium Antwan   Ervaring van C met medium Antwan   Ervaring van C geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Inzicht en advies van het hoogste niveau. Ik heb er nauwelijks woorden voor.




Ervaring van Lies met medium Caroline   Ervaring van Lies met medium Caroline   Ervaring van Lies geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumamsterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden