Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumamsterdam.nl


  Mediums uit Amsterdam geven spiritueel advies
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Amsterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Annelies
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Annelies
  Ervaring met medium Annelies
  Weinig woorden nodig, Annelies is simpelweg een ware paragnost met grote inzichten. Liefs T




Ervaring van Trudy met medium Annelies   Ervaring van Trudy met medium Annelies   Ervaring van Trudy geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelies  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelies
  Ervaring met medium Annelies
  Lieve, rustige, vriendelijke man, die je zeer goed aanvoelt en rust in je gedachten brengt.
Aanrader om een gesprek te voeren over je probleem of vraagstuk. Een topparagnost met een warm hart.




Ervaring van Kaatje met medium Annelies   Ervaring van Kaatje met medium Annelies   Ervaring van Kaatje geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelies  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelies
  Ervaring met medium Annelies
  Beste annelies heb jou meermaals
Gebeld nu ook echt veel! ik heb jou uitgeput mr wil hierbij toch een recensie plaatsen deze vrouw is een
Natuur talent alles wat deze vrouw voorspeld komt tot op de draad uit bel haar en je zal het zeker ondervinden
Alvast bedankt voor het geduld
She's the best one

Anouck





Ervaring van Anouck falleyn  met medium Annelies   Ervaring van Anouck falleyn  met medium Annelies   Ervaring van Anouck falleyn geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelies  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelies
  Ervaring met medium Annelies
  Hoi Annelies. Wat een helder gesprek was het dat ik eerder deze week met jou gehad hebt.
Het klopte tot in de puntjes wow. xx Saar




Ervaring van Saar met medium Annelies   Ervaring van Saar met medium Annelies   Ervaring van Saar geplaatst op 20 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelies  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelies
  Ervaring met medium Annelies
  Beste Annelies
Wil je de waarheid en eerlijk consult .
Bel haar ze is de beste niet wat je wil horen mr wat je moet horen zeker een aanrader en alles komt tot op de draad uit ze is de bovenste beste.
Anouck
.




Ervaring van Anouck met medium Annelies   Ervaring van Anouck met medium Annelies   Ervaring van Anouck geplaatst op 24 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelies  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelies
  Ervaring met medium Annelies
  Lieve Annelies, ik heb u nu 2x gebeld, de eerste keer was ik na het gesprek helemaal zen, gisteravond u weer gebeld en ik voel mij super, ik laat u zeker de uitslag weten van de woning, heel erg bedankt voor het fijne gesprek .




Ervaring van Leonie met medium Annelies   Ervaring van Leonie met medium Annelies   Ervaring van Leonie geplaatst op 16 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelies  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelies
  Ervaring met medium Annelies
  Prachtige dame aanrader.




Ervaring van Bram met medium Annelies   Ervaring van Bram met medium Annelies   Ervaring van Bram geplaatst op 28 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelies  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelies
  Ervaring met medium Annelies
  Ik heb de reading als zeer prettig ervaren.
Bedankt hiervoor.
En ik ga zeker aan de slag met uw advies.




Ervaring van Chantal met medium Annelies   Ervaring van Chantal met medium Annelies   Ervaring van Chantal geplaatst op 28 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelies  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelies
  Ervaring met medium Annelies
  Ik ben blij dat ik je gebeld hebt. Je kon veel goed benoemen. Het voelde. Zeer goed aan.:-* super bedankt.




Ervaring van Deviana met medium Annelies   Ervaring van Deviana met medium Annelies   Ervaring van Deviana geplaatst op 15 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelies  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelies
  Ervaring met medium Annelies
  Zeker eem goed medium, ze benoemde dingen die ze niet kon weten. Bedankt Annelies. X.




Ervaring van Anoniem met medium Annelies   Ervaring van Anoniem met medium Annelies   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelies  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelies
  Ervaring met medium Annelies
  Hoi Annelies, super bedankt voor de kaartlegging.!




Ervaring van Suus met medium Annelies   Ervaring van Suus met medium Annelies   Ervaring van Suus geplaatst op 2 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelies  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelies
  Ervaring met medium Annelies
  tegoed was op, bedankt Annelies we zullen zien, liefs Ingrid




Ervaring van Ingrid met medium Annelies   Ervaring van Ingrid met medium Annelies   Ervaring van Ingrid geplaatst op 22 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelies  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelies
  Ervaring met medium Annelies
  Beste Annelies,

Bedankt voor je mooie voorspelling. Ik hoop je binnenkort te berichten dat je voorspellingen zijn uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met medium Annelies   Ervaring van Anoniem met medium Annelies   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelies  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumamsterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden