Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumamsterdam.nl


  Mediums uit Amsterdam geven spiritueel advies
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Amsterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Carola
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  ik ben gelukkig . jij bent keigoed. Wou dat je meer online was.




Ervaring van Patricia met medium Carola   Ervaring van Patricia met medium Carola   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Zo ontzettend blij dat ik Carola heb ontdekt op de mediumslijn. Alles is duidelijk en helder.
Veel dank van Karin.




Ervaring van Karin met medium Carola   Ervaring van Karin met medium Carola   Ervaring van Karin geplaatst op 20 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola heeft een prettige, rustige en optimistische stem waardoor je gelijk op je gemak voelt. In de reading is ze vlot, krachtig, realistisch en heel herkenbaar. Ik hoop dat je voorspellingen gaan uitkomen. ik bel je zeker weer. Bedankt Carola voor je liefdevolle raadgevingen. xx




Ervaring van S met medium Carola   Ervaring van S met medium Carola   Ervaring van S geplaatst op 16 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Beste Carola,deze getuigenis omdat ik je super goed vind. Je blijft me altijd verrassen . Bedankt. Heel veel licht en liefde.




Ervaring van Kate  met medium Carola   Ervaring van Kate  met medium Carola   Ervaring van Kate geplaatst op 16 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Wauw, dank je wel Carola voor je eerlijke reading. Ik ben opgelucht dat ik je heb gebeld en dat zal zeker ook niet de laatste keer zijn.

Warme groet en veel liefs - A




Ervaring van Allard met medium Carola   Ervaring van Allard met medium Carola   Ervaring van Allard geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Na een gesprek met je, voel ik altijd dat ik de wereld weer aan kan.




Ervaring van Iris met medium Carola   Ervaring van Iris met medium Carola   Ervaring van Iris geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola, je sprak over een werkbericht komen op sociale media. Helemaal correct! Het is vandaag gekomen zoals je voorspelt hebt.
Straffe vrouw! Dank je wel! Tot snel x.




Ervaring van Me  met medium Carola   Ervaring van Me  met medium Carola   Ervaring van Me geplaatst op 22 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola,

Wr! Je sprak vorige week over een waterleiding en in welke omstandigheden, ik kon het niet geloven en aanvankelijk zei het me ook niets. Maar je hebt wr gelijk... toch ongelooflijk hoeveel details je ziet. Hierdoor geen enkele twijfel over de rest. Dank je wel!




Ervaring van .... met medium Carola   Ervaring van .... met medium Carola   Ervaring van .... geplaatst op 19 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola,

Voor jou waarschijnlijk vanzelfsprekend, maar wou je toch even laten weten dat drie van de vijf voorspellingen die je gedaan hebt voor deze week al zijn uitgekomen, exact zoals je zei. Zelfs de locatie en omstandigheden er rondom waar er eentje zou uitkomen, zag je perfect. Voor mij leek het onwaarschijnlijk, maar toch... je doet het weer!

Straffe vrouw jij!! Geen woorden voor!
Dank je wel voor alles! Veel liefs
e.




Ervaring van E. met medium Carola   Ervaring van E. met medium Carola   Ervaring van E. geplaatst op 14 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola draait er geen doeken om. Vind haar echt goed. Groetjes Rach




Ervaring van Rachel met medium Carola   Ervaring van Rachel met medium Carola   Ervaring van Rachel geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Hallo Carola. Ik heb u vanavond gesproken over mijn ex S. Ik hoop dat hij het vertrouwen kan terug vinden in mij en wij weer samen komen. De rest wat u over ons vertelde klopte helemaal!
Bedankt.

Liefs amalia




Ervaring van Amalia met medium Carola   Ervaring van Amalia met medium Carola   Ervaring van Amalia geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Mighty Carola,
You did it again!
Ik bel je vaak, maar je voorspellingen blijven ook keer op keer uitkomen. Of het nu gaat om mensen, relaties, werk, dieren, ... je kan het allemaal, en hoe?!
Gisteren zei je dat er een telefoontje kwam voor eind van het weekend, en jep, vandaag was het zover ondanks dat ik het helemaal niet meer had kunnen geloven.
Dank je wel.voor je geduld, voor je fantastische gaven, voor dat je er altijd op het juiste moment en de juiste manier bent, voor alles!
Veel liefsxe




Ervaring van e. met medium Carola   Ervaring van e. met medium Carola   Ervaring van e. geplaatst op 25 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola, ik heb het momenteel moeilijk .Zonder dat ik iets vertelde kon jij de oorzaak van mijn probleem opnoemen. Je gaaf me advies en hoop zo dat je voorspelling uitkomt.




Ervaring van Mia met medium Carola   Ervaring van Mia met medium Carola   Ervaring van Mia geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola,
Ik ken je al een tijdje, maar ben steeds zo onder de indruk van je gesprek dat ik het vaak gewoon vergeet om een getuigenis achter te laten, ondanks dat je dat absoluut wel verdient. Je bent onbeschrijfelijk goed in wat je doet! Keer op keer zit je juist. Je blijft eerlijk, oprecht, zuiver en constructief. Ik zou nooit staan waar ik nu sta zonder je! Op 18/11 in de middag je gebeld, en rara... het is weer exact gelopen zoals je zei. Ik ben je zo dankbaar dat je er steeds bent! Ik bel je snel weer voor een update... het is de moeite.
Ik hoop dat iedereen je een keer mag spreken.
Veel liefs x e




Ervaring van E met medium Carola   Ervaring van E met medium Carola   Ervaring van E geplaatst op 19 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola. Zo blij van je terug te kunnen horen. Bedankt keer op keer voor de leuke gesprekken. Zou het niet meer kunnen missen. Je bent de beste en verdient alle sterren. xx An




Ervaring van Anna met medium Carola   Ervaring van Anna met medium Carola   Ervaring van Anna geplaatst op 13 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola, U bent echt top. Bij het begin van ons gesprek, vertelde u meteen wat er aan de hand was. U zei ook heel gedetailleerd wat er met mij emotioneel is gebeurd. Ik was helemaal sprakeloos. U bracht me tot rust en gaf me wijze raad. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. grtjes Nico




Ervaring van Nico met medium Carola   Ervaring van Nico met medium Carola   Ervaring van Nico geplaatst op 30 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  ik kwam per toeval bij Carola uit, bedankt voor je voorspellingen. Jij bent oprecht, eerlijk . Ik volg je raad op das zeker.




Ervaring van Bert met medium Carola   Ervaring van Bert met medium Carola   Ervaring van Bert geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Bedankt Carola, je bent echt een kanjer. Alles wat je voorspeld hebt is uitgekomen. Nu nog afwachten of het lang verwachte gesprek met oude vlam daadwerkelijk gaat komen.
Laat ik je weten.
Tot gauw
XX.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola,

Ik ken je al een tijdje, maar had nog niet de tijd genomen om je een getuigenis achter te laten. Bijzonder hoe uniek je bent en hoe zuiver je blijft in alles, ongeacht de situatie, de timing, de vraag, het onderwerp of mijn gemoedstoestand. Keer op keer zit je er boek op. Je blijft het gewoon doen. Iedere situatie maak je inzichtelijk voor me, maar ook aanvaardbaar en vooral leerrijk. Je bent zoveel meer dan enkel een kaartleggen, je bent een fantastische coach en een fantastisch persoon.

Ik ben je enorm dankbaar voor alles wat je doet en voor wie je bent.

Ik hoop dat iedereen je een keer mag bellen. Je bent zo een waardevol persoon om van te mogen leren.




Ervaring van .... met medium Carola   Ervaring van .... met medium Carola   Ervaring van .... geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola,

Uniek en ongeevenaard op heel wat vlakken. Ik ken je al een tijdje, en heel bijzonder wat je kan. Ongeacht de vraag, de timing, mijn gemoedstoestand, de situatie blijf je zuiver en correct in je aanvoelen en je voorspellingen. Je zit er iedere keer boek op, geen idee hoe je het toch blijft doen.
Ik ben je zeer dankbaar voor alles wat je doet en voor alles wat je kan. Jij maakt een moeilijke situatie inzichtelijk, begrijpbaar maar vooral ook verdraagbaar en uiteindelijk ook leerzaam.

Dank je wel voor alles. Dank je wel voor wie je bent.

Ik hoop dat iedereen je een keer kan bellen en het zelf kan ontdekken. Je bent zo een mooi en waardevol iemand.

Veel liefs.

(Die van 's nachts) .




Ervaring van anoniem met medium Carola   Ervaring van anoniem met medium Carola   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Beste carola, bedankt voor de consult-reading. Je bent een topper. een aanrader om te bellen. Heel erg bedankt.

Liefs Gemma.




Ervaring van Gemma met medium Carola   Ervaring van Gemma met medium Carola   Ervaring van Gemma geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola

Ik ben zo blij met je voorspellingen.
Je hebt me erg geholpen en je bent echt lief . Ik ga je zeker nog eens bellen.




Ervaring van Tilly met medium Carola   Ervaring van Tilly met medium Carola   Ervaring van Tilly geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Aangenaam gesprek gehad met Carola. Ze voelt alles goed aan en geeft wijze inzichten.Ben zo blij met je, je hebt volle 100% gelijk.




Ervaring van Rachel met medium Carola   Ervaring van Rachel met medium Carola   Ervaring van Rachel geplaatst op 14 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  top top helderziende is Carola.Voorspellingen welke helemaal zijn uitgekomen. Je bent soms moeilijk te bereiken omdat je zo goed bent. Ik ben je zeer dankbaar . Evi.




Ervaring van Evi met medium Carola   Ervaring van Evi met medium Carola   Ervaring van Evi geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Beste Carola, alles wat je zei klopte of was een bevestiging. blij dat je er bent en hoop dat je er nog lang bent. tot binnenkort lieverd. Chantalle.




Ervaring van Chantalle met medium Carola   Ervaring van Chantalle met medium Carola   Ervaring van Chantalle geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Wat was ik blij om jou even te kunnen spreken . Als ik je zo nu en dan even kan spreken ben ik al gerustgesteld . Je bent eerlijk, lief, geduldig en ook echt een mooi zuiver paragnoste.


Ik wil je daar ongelofelijk voor bedanken .

Ik raad iedereen die ergens mee zit, hulp nodig heeft, verlichting zoekt, Carola aan.




Ervaring van Monique met medium Carola   Ervaring van Monique met medium Carola   Ervaring van Monique geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Hi Carola.

Dankjewel hopelijk komt de aktie snel op alle vlakken die jij het aangegeven.

Tot snel topper

Oude man.




Ervaring van Oude man met medium Carola   Ervaring van Oude man met medium Carola   Ervaring van Oude man geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Hallo Caorla, Celisa hier.
Wat een fijn en eerlijk consult.

Ik kijk uit naar ons volgende gesprek .
aanrader.




Ervaring van Celisa met medium Carola   Ervaring van Celisa met medium Carola   Ervaring van Celisa geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Jeetje Carola, al vaak gedacht om je een getuigenis te schrijven, maar ik vind niet altijd de juiste woorden. Maar deze keer kon ik onmogelijk niet naar je sturen.
Ik heb je gisteren gebeld, en letterlijk ieder detail wat je vertelde is exact uitgekomen zoals je zei, ongelooflijk. Wat een sterke gave heb je.
Dank je wel.
Aanrader voor iedereen.
Liefs e.




Ervaring van E. met medium Carola   Ervaring van E. met medium Carola   Ervaring van E. geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Geweldig. Je sprak over persoonlijke punten. zeker moeite waard.




Ervaring van Danielle met medium Carola   Ervaring van Danielle met medium Carola   Ervaring van Danielle geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola, ik heb je meermaals gesproken, het klopte als een bus. Je bent een fijn medium om mee te praten.




Ervaring van Kato met medium Carola   Ervaring van Kato met medium Carola   Ervaring van Kato geplaatst op 6 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Dank je wel Carola. Altijd fijn om met jou te praten, je geeft mij rust en helderheid. Malika.




Ervaring van Malika met medium Carola   Ervaring van Malika met medium Carola   Ervaring van Malika geplaatst op 28 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  ik belde met Carola voor een nogal ingewikkelde vraag. Ze was heel duidelijk en ik hoop dat je mooie voorspellingen mogen uit komen. Liefs, Malou.




Ervaring van Malou met medium Carola   Ervaring van Malou met medium Carola   Ervaring van Malou geplaatst op 27 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Super bedankt lieve Carola. Jouw readingsstijl is fijn. En ik zal rust proberen te zoeken in het stuk van. Ik ga nu weer genieten van het outdoor leven.




Ervaring van Joann met medium Carola   Ervaring van Joann met medium Carola   Ervaring van Joann geplaatst op 23 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola, ik ben echt diep onder de indruk. je bent echt ongelooflijk goed . Ik ga je zeker aanbevelen bij anderen. Ik kan je niet genoeg bedanken . Dikke kus van Magriet.




Ervaring van Magriet met medium Carola   Ervaring van Magriet met medium Carola   Ervaring van Magriet geplaatst op 23 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumamsterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden