Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumamsterdam.nl


  Mediums uit Amsterdam geven spiritueel advies
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Amsterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Marie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Dank je voor het fijne gesprek Marie.




Ervaring van mar met medium Marie   Ervaring van mar met medium Marie   Ervaring van mar geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Marie u heeft het zoals altijd goed gezien. U zei dat mijn zoon gaat luisteren naar zijn moeder. Het ging om zijn financiele situatie in de toekomst. Werken en studeren. En inderdaad net op tijd volgt hij de raad op. Dank u wel. U bent gewoon zo goed.




Ervaring van Ilse met medium Marie   Ervaring van Ilse met medium Marie   Ervaring van Ilse geplaatst op 16 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Mooie woorden. Laat het maar zover zijn. Mooie woorden en duidelijke taal. Ik ben er klaar voor, nu hij nog.




Ervaring van Anouk met medium Marie   Ervaring van Anouk met medium Marie   Ervaring van Anouk geplaatst op 28 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Alle dank, mijn lieve Marie
Ik heb net van jou gehoord wat ik onbewust echt wel wilde gezegd horen. Ik doe het rustig maar intens.
Dankjewel voor deze zo waardevolle boodschap.
Jij bent goed en jij doet het ook heel erg goed.
We horen mekaar terug.




Ervaring van Anne met medium Marie   Ervaring van Anne met medium Marie   Ervaring van Anne geplaatst op 21 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Top medium zo goed als alles voorspelt wat uit gekomen is. Geduldig ook de waarschuwingen klopte de beste op de lijn.




Ervaring van E met medium Marie   Ervaring van E met medium Marie   Ervaring van E geplaatst op 23 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Gisteren met Marie gesproken. Wat een aardige, wijze vrouw. Zij weet waar ze het over heeft. Ik ga haar zeker terugbellen. Heel veel vertrouwen heb ik in wat zei voorspelden.




Ervaring van Susan met medium Marie   Ervaring van Susan met medium Marie   Ervaring van Susan geplaatst op 11 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Het is ongelofelijk maar uw voorspelling over het salaris is exact wat u voorspeld heeft. Zo fijn dat wat u zegt de waarheid is. Niet altijd leuk maar wel wat je wil horen. Magnifiek medium bent u.




Ervaring van anoniem met medium Marie   Ervaring van anoniem met medium Marie   Ervaring van anoniem geplaatst op 1 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Marie u heeft het altijd gezegd je gaat vast werk krijgen. Ook zei u er zijn geen andere kandidaten. Het is helemaal uitgekomen. Heeft lang geduurd maar de aanhouder wint. U bent de allerbeste op de lijn. Zelfs de details komen uit. Super medium. Zij geeft vertrouwen en hoop.




Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Marie heb ik inmiddels een paar keer gesproken. Zij is voor mij allerbeste op de lijn. Echt ze heeft alles goed soms moet je veel geduld hebben maar wat zij zegt komt uit. Geniaal gewoon. En ze is zo lief en aardig. Dank u wel Marie.




Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Ik heb Marie een aantal malen gesproken. Zij gaf een aantal voorspelling. De meeste zijn uitgekomen. Bijvoorbeeld dat mijn ex mee zou betalen aan de extra kosten van de tandarts. Een half jaar op moeten wachten want hij weigerde dit in eerste instantie. Marie zei hij gaat het doen. En ja hoor opeens was hij omgedraaid als een blad aan een boom. Ongelofelijk wat bent u goed.




Ervaring van Nathalie met medium Marie   Ervaring van Nathalie met medium Marie   Ervaring van Nathalie geplaatst op 17 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Wat een wijze madam is Marie. Ik heb veel energie gekregen van ons gesprek. Klopt allemaal. Het komt allemaal uit wat zij zegt. Geweldig gewoon. Je kunt haar vertrouwen en is niet iemand die je naar je mond praat.




Ervaring van Ilse met medium Marie   Ervaring van Ilse met medium Marie   Ervaring van Ilse geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Vorige week Marie gesproken. Zij heeft voor mij de kaarten gelegd. Zij ziet dat ik niet zonder werk kom te zitten. Marie is oprecht en eerlijk en snel. Als de voorspelling uitkomt laat ik het u weten. Fantastisch medium .




Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Dank u wel voor u reading. Ik laat u snel weten of de voorspelling qua sporten uitkomt.




Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Lieve, lieve marie ik kan niet onder woorden brengen hoe goed je bent in het leggen van je kaarten aanvoelen wat er speelt en perfect beschrijft wat het resultaat zal zijn .
We hebben natuurlijk allemaal het liefst dat een probleem zo vlug mogelijk wordt opgelost, ervaring heeft me geleert dat het zo niet werkt en alles op zijn eigen tijd komt. 1 jaar heb ik nodig gehad om de oplossing te krijgen. ik ben zo blij dat ik al die tijd in jou geloofd heb en met jou hulp het heb kunnen volhouden met een positief resultaat zoals je altijd heb gezegt.
Ik kan iedereen aanbevelen om vertrouwen te hebben in jou en hoe moeilijk en lang het soms duurt het komt hoe jij zegt.
Ik zal je eeuwig dankbaar zijn voor alles .xxx
Anneke
.




Ervaring van Anneke met medium Marie   Ervaring van Anneke met medium Marie   Ervaring van Anneke geplaatst op 5 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Zij vertelde mij dingen die ze niet kom weten. Toekomst komt ook uit.




Ervaring van Eduard met medium Marie   Ervaring van Eduard met medium Marie   Ervaring van Eduard geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Marie, je hebt het zoals altijd weer goed gezien. Je bent altijd snel en invoelend. Aardige vrouw die gewoon de beste is op deze lijn.




Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Wat knap gezien dat ik werk behoud. Nu nog een vast contract. Dit ziet u ook voor mij. Komt vast goed. U bent de beste en eerlijkste op de lijn.




Ervaring van Sidonia met medium Marie   Ervaring van Sidonia met medium Marie   Ervaring van Sidonia geplaatst op 29 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Marie u heeft me de laatste tijd meerdere malen gerust gesteld. Af en toe was er ongeduld van mijn kant,maar gelukkig kwam het toch uit. Je verteld altijd de waarheid. U bent echt super goed en ontzettend aardig.




Ervaring van vaste beller met medium Marie   Ervaring van vaste beller met medium Marie   Ervaring van vaste beller geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Weer een stapje dichterbij naar een baan met een lang dienstverband. ik bel u regelmatig en u ziet en voelt dat ik echt een baan voor lange tijd ga krijgen. Het is weer uitgekomen. Topper bent u.




Ervaring van anoniem met medium Marie   Ervaring van anoniem met medium Marie   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Lieve Marie veel woorden heb ik niet nodig je bent gewoon GEWELDIG zowel als mens als in je leggingen het is echt geen makkelijke situatie maar steeds geef je me door wat je ziet en steeds klopt het als een bus.
We houden beide het vertrouwen vertrouwen dat je zo hart verdient. Wat zou ik doen zonder jou.
Je bent de beste Marieke ik kan je niet genoeg bedanken voor zo lang alle dagen voor me klaar te staan.
Dikke kus.
Anneke.




Ervaring van Anneke met medium Marie   Ervaring van Anneke met medium Marie   Ervaring van Anneke geplaatst op 29 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Gisteravond u gesproken over de zorgbonus of ik daar wel recht op heb. U pendelde ja je krijgt het nog voor de keratdagen. Vandaag geld ontvangen op mijn rekening .




Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  De tijd van ons gesprek was te kort maar ik heb lang genoeg gesproken om u al mijn vragen te stellen. Ik ben weer gerust. Dank u wel en ik laat het weten of het klopt net als anders. Dank u lieve Marie.




Ervaring van M met medium Marie   Ervaring van M met medium Marie   Ervaring van M geplaatst op 20 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Beste Marie, uw voorspelling is uitgekomen. Het klopt ik heb de baan. Ik ben ontzettend blij. U waarschuwde mij eerder om mijn oude vader in de gaten te houden hij zat in een lastige periode vanwege gezondheid. U zei het doet hem meer dan je denkt. En inderdaad hij gaf dit later aan. U bent keigoed.




Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Marie, u bent een topper. Alles komt uit. U ziet dingen waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben, maar o zo waar. Mensen bel Marie zij is geweldig.




Ervaring van M met medium Marie   Ervaring van M met medium Marie   Ervaring van M geplaatst op 3 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Lieve Marie tis tijd om je langs deze weg ook zeker nog eens dank je wel te zeggen.
Sedert 5 maanden bel ik je dagelijks in een uiterst zeltzame en erg moeilijke situatie. Telkens weer geef je me de moed en kracht om weer door te gaan. En telkens weer komen jou voorspellingen uit en heb je het bij het rechte eind.
Zonder jou stond ik zeker niet waar ik nu sta.
Je bent de beste marie.
Dank je wel is niet genoeg. Xx
Anneke .




Ervaring van Anneke met medium Marie   Ervaring van Anneke met medium Marie   Ervaring van Anneke geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Marie, ik heb u vanmiddag gesproken en de verbinding verbrak nog eenmaal u heeft mij een paar dagen geleden gezegd dat het probleem of irritatie met broer en zus over geld familie opgelost zou worden. Na een gesprek lijkt dit inderdaad zo te zijn. U voorspelling klopt.




Ervaring van Fan met medium Marie   Ervaring van Fan met medium Marie   Ervaring van Fan geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Marie u heeft mij weer gerust gesteld met uw legging. U heeft het altijd goed, daarom twijfel ik niet aan de voorspelling. Bedankt voor het mooie korte consult.




Ervaring van N.N. met medium Marie   Ervaring van N.N. met medium Marie   Ervaring van N.N. geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Wederom goed gezien Marie. Uw voorspelling is uitgekomen. U bent een topper en prettig om mee te praten.
.




Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Dank je wel weeral Marie, nu kan ik er terug in geloven en de remmen een beetje lossen en hopen een een mooie 1e ontmoeting na de vriendschap vanop afstand met the Amerikan boy.
Je bent zo lief en zacht en legt het allemaal goed uit. Ik heb je al vaker gebeld omdat ik in je geloof en het ook uitkomt.
Weeral bedankt, dikke knuffels en tot weder horen.




Ervaring van Annick met medium Marie   Ervaring van Annick met medium Marie   Ervaring van Annick geplaatst op 2 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Lieve Marie, lang deze weg wil ik je graag bedanken voor alles. Je betekend echt zoveel voor mij. Je bent zo mooi zo goed, begripvol en geduldig. Geen moment is je teveel, de situatie is te gek voor woorden. Maar telkens geef je me de kracht en het geloof in de goede afloop. En die zal er zijn. Samen komen we er Marie.
Je bent mijn vriendin voor het leven. Dikke kus Marie en uit mijn hart dankjewel.




Ervaring van Anneke met medium Marie   Ervaring van Anneke met medium Marie   Ervaring van Anneke geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Merci marie voor alles.
Ik geloof zo hard in jou. En terecht
.




Ervaring van Anneke met medium Marie   Ervaring van Anneke met medium Marie   Ervaring van Anneke geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Lieve lieve Marie, je bent een schat van een mens
een van de beste. Jou geduld, zachte stem en persoonlijkheid heeft me enorm geholpen. Jou inzichten en voorspellingen zijn zo waar, ben zoooo blij dat ik in jouw ben blijven geloven en door jou kon ik in mezelf geloven. Ik kan verder aanraden aan personen die met iets zitten. Marie te bellen deze straffe madam kan u helpen.
We zijn er nog niet helemaal.
Merci Marie

Wonder.




Ervaring van Ann met medium Marie   Ervaring van Ann met medium Marie   Ervaring van Ann geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Heel goede uitleg en verschaft duidelijkheid. Dank je lieve Marie.




Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Marie, U bent de beste op de lijn. Wat u verteld is gewoon de waarheid. Verder geeft u adviezen waar ik heel veel aan heb.




Ervaring van Ninke met medium Marie   Ervaring van Ninke met medium Marie   Ervaring van Ninke geplaatst op 30 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Op advies van vrienden u gebeld. U was de enige die het juist had met de voorspelling ivm school zoon. Heel goed gezien.




Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumamsterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden